Vianočné trhy

01.12.2015 09:29

 

Dňa 4. decembra 2015 sa na Hotelovej akadémií v Brezne konali Vianočné trhy. Prinášame Vám článok z tejto akcií.
Vianočné trhy organizovala CK SPACE firma v cestovnom ruchu, ktorá vznikla pod záštitou Junior Achievement Slovensko. Spoločnosť vznikla v rámci predmetu Podnikanie v cestovnom ruchu. 
Vianočné trhy sa začali o 8:00 hod. v školskom internáte. Cieľom akcie bolo ponúknuť na predaj naše vianočné výrobky a spríjemniť návštevníkom predvianočný čas.
Ako prví k nám zavítali žiaci zo základnej školy. Priestory školského internátu sa postupne zapĺňali aj našimi študentmi. Moderátorkami tejto akcie boli Laura Hlaváčiková a Tatiana Bacúšanová. Priebeh trhov spríjemňoval náš tanečník Kevin Červeň s tanečnou partnerkou Katkou, speváčky Janka Luptáková, Silvia Kukľová nám vianočnú atmosféru navodili spievaním kolied a hraním na gitare. Súčasťou vianočných trhov boli aj tvorivé dielne, kde si deti mohli vyskúšať svoje zručnosti pri výrobe vlastného anjelika.
Všetci sme spoločne zažili príjemný deň v duchu Vianoc a taktiež sa nám podarilo predať výrobky z ktorých získané financie použijeme na ďalší rozvoj firmy.